BGtop
Вертикални и Венециански щори - Реализирани проекти

Вертикалните щори представляват ламели от текстил, които са вертикално разположени един до друг. Много са функционални, защото се предлагат в различни цветове и щарки на текстила. Текстила, който се използва за направата им е антистатичен, така че като цяло прахта по тях е в минимални количества. Единственото неудобство е че не се перат. Монтажът им се осъществява само на стена или таван.

Венецианските щори са алуминиеви ламели, разположени хоризонтално на прозореца. Като цяло не се перат, но могат да се почистват с влажен парцал. Изключително удобни са за офиси или кабинети. В домовете също могат да се използват, но те не създават уют. Могат да се монтират на таван, стена и дограма.

Руло щорите представляват пано от текстил, който се прибира на горе като се навива на руло. Има много богат избор както на цветове така и на шарки. Може да се монтират на таван, стена и дограма. Единственото неудобство при тях е, че не се перат, но текстила е анти статичен и не задържа прах. Може да се забърсват с влажен парцал. Сега вече можем да Ви предложим и руло щори с двоен механизъм, за прозрачен и плътен текстил. 

Плисе щорите са един модерен вариант на руло щорите. Набират се като плисе и могат да се движат и в двете посоки. От горе на долу и от долу на горе. Има богат избор на цветове и материи, от които да избирате.

При вертикалните, венецианските и плисе щорите, удобството е, че можете да контролирате притока на светлина.

Обадете ни се!